Privé Sauna

Een privé sauna nemen? Waarom zou je in hemelsnaam een sauna boeken helemaal alleen voor jezelf?

Wel, juist omdat deze helemaal van jou alleen is natuurlijk!

Je zult niet op de zweetplekken plaatsnemen van je illustere voorganger. Je zult een schone sauna krijgen waar je privacy hebt. Je kunt doen en laten wat je wilt. Gooi nog wat water ertegenaan om de sauna nóg heter te maken. De keuze is volledig aan jou.

Een privé-sauna kan je huren gewoon voor jezelf alleen, met je partner, of met vriend(inn)en.

Als je met gezelschap komt, kan je ook vrijuit kletsen. Waar je normaliter niet de vrijheid geniet om te roddelen of hard te lachen, kan dat nu wel. Niemand die jullie scheef zal bekijken.

Andere voordelen van een privé sauna:

Ultieme privacy

Uit privacy oogpunt is een privé sauna ook een prettige gedachte. Je zult immers toch naakt plaatsnemen in een sauna. Niet iedereen wil zijn naakte lichaam aan iedereen tentoonstellen. Door een privé sauna te boeken hoeft dat ook niet. Je kunt in alle rust en privacy genieten van een hete sauna.

Hygiëne

Niet iedereen is hygiënisch ingesteld. Dat klinkt cru, maar is de bittere waarheid. Niet iedereen neemt persoonlijke hygiëne even serieus. Zo ook in de sauna. In de bus zitten naast iemand die niet gedoucht heeft, gaat nog wel. In de sauna plaats moeten nemen op een zitplek waar al menig saunaganger die dag heeft gezeten, is een heel ander verhaal. Plaatsnemen op de zweetdruppels van andere mensen is nu eenmaal geen frisse gedachte. Bij een privé sauna hoef je daar niet eens over na te denken.

Wachttijd

Niemand houdt ervan om te moeten wachten. Of je nu bij de bakker aanschuift of op de bus wacht. Naakt met slechts een handdoek om je geslachtsdelen te bedekken, is nog een graadje vervelender. Bij een privé sauna hoef je nooit te wachten tot je kunt plaatsnemen in de cabine. Geen wachtrij meer, maar meteen genieten van de rust.

Vrijheidsgevoel

Voel je frank en vrij in een privé sauna. Je zit hier niet als dardientjes in een blik en je hoeft geen ruimte te maken omdat er nog iemand bij moet. Hier kan je je pas echt even lekker uitstrekken. Daarnaast kan je de saunatemperatuur naar eigen smaak en inzicht aanpassen. Niemand die je erop zal aanspreken. Jij bent de baas in eigen sauna.

Comfort

Een prive sauna is simpelweg veel comfortabeler. Je hoeft immers geen rekening te houden met andere mensen. Bij een normale sauna dien je je aan strikte en soms absurde regels te houden. De halve sauna in beslag nemen door een aangenomen houding wordt uiteraard niet getolereerd. Bij een prive sauna wel.

Er is genoeg ruimte om je vrij te bewegen en comfortabel plaats te nemen. Ook wanneer je met gezelschap bent gekomen. De sauna is ruim genoeg en biedt voldoende comfort voor iedereen. Ideaal en zeer relaxerend.

Hitte

Een belangrijk deel van de sauna is natuurlijk de warmte die vrij komt. De sauna is gezond en dat heeft te maken met de hitte. Bij een openbare sauna is het soms niet heet genoeg of juist te heet.

Mensen kunnen namelijk zelf bepalen hoe heet een sauna is door water op de hitte-stenen te gooien. Bij een privé-sauna kan je zelf bepalen hoe heet de sauna wordt. Houd jij van ongelofelijke hitte of heb je het liever iets koeler? Jij bepaalt, want jij betaalt.

Boek nu een prive sauna!

Een privé sauna is simpelweg puur genieten. Heb de vrijheid, het comfort, de privacy en de hygiëne die je altijd al hebt gewenst. Waarom zou je je nog schikken naar de nukken van andere mensen, als dat niet nodig is. Voor iets meer huur je al een privé-sauna.

Als je het te duur vindt – of wanneer je graag in gezelschap bivakkeert – dan kun je altijd een aantal vrienden of vriendinnen meevragen. Privé-sauna’s zijn er namelijk ook voor twee of vier personen.

Vul je sauna-bezoek in zoals jij het belieft.

Je hoeft niets in te boeten bij een privé-sauna.